Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per personalitzar i analitzar la navegació. Si continues navegant, acceptes la seva instal·lació i ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

Curs d’accessibilitat als espais escènics i musicals

Dades Generals

Inici: 13 de octubre de 2016
Finalització: 13 de octubre de 2016
Durada: 6 h.
Preu general: Gratuït
Preu socis ALF: Gratuït
Idioma: Català
Lloc on s'imparteix: Arts Santa Monica (Barcelona)

El Departament de Cultura de la Generalitat organitza un curs sobre accessibilitat per a responsables de gestió i tècnics dels espais escènics i musicals.
La Lectura Fàcil estarà present en aquest curs, que es realitzarà el 13 d'octubre a la Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica (Barcelona)

Objectius

Formar en accessibilitat les persones programadores i tècniques dels equipaments escènics i musicals, d’acord amb la Llei 13/2014, de 30 d’octubre,d’accessibilitat, que té per objecte establir les condicions d’accessibilitat necessàries perquè els espais d’ús públic, els edificis, els mitjans de transport, els productes, els serveis i els processos de comunicació garanteixin l’autonomia, la igualtat d’oportunitats i la no-discriminació de les persones amb discapacitat o amb altres dificultats d’interacció amb l’entorn.

Programa i inscripcions

Website diseñado por Ivan Diaz