Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per personalitzar i analitzar la navegació. Si continues navegant, acceptes la seva instal·lació i ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

La Lectura Fàcil a Argentina

El 28 i 29 de setembre vam participar a la Primera Trobada Internacional de Bones Pràctiques de Lectura Fàcil, celebrada a la ciutat de Buenos Aires (Argentina).

L'acte estava organitzat per l'Associació Lengua Franca i COPIDIS ( Comisión para la Plena Participación e Inclusión de las Personas con Discapacidad), es va celebrar a la Universitat Técnica de Buenos Aires, i hi van assistir més de 200 persones entre els dos dies.


El primer dia es va presentar què és la Lectura Fàcil i el Llenguatge Planer, i es van explicar diferents usos de la LF i algunes experiències d'èxit, com els clubs LF a Catalunya i a l'estat espanyol. També es va aprofitar per presentar el primer llibre LF editat per Lengua Franca: "Cinco cuentos de intriga", un recull de cinc contes d'autors argentins.

El segon dia es van celebrar 2 tallers pràctics: com aplicar les pautes LF a diferents tipologies textuals, i com crear i dinamitzar un club de lectura.

Des de l'Associació Lengua estan treballant per apropar la Lectura Fàcil a diferents col·lectius dins d'Argentina. Per això, s'han format i informat a través de l'Associació Lectura Fàcil ens els darrers 2 anys.

Publicat el 30 de setembre de 2018

Website diseñado por Ivan Diaz