Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

3a Trobada de Clubs de Lectura Fàcil de Catalunya

El Grup de Treball Lectura Fàcil del COBDC i l'Associació Lectura Fàcil, us conviden a la Tercera Trobada de Clubs de Lectura Fàcil de Catalunya, el dissabte 24 d’octubre, a les 11h del matí a la Sala Gran de l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona (St. Pere Més Baix,7).

La trobada està pensada per a les persones que participen als Clubs de Lectura Fàcil que s’organitzen des de les biblioteques públiques de Catalunya. Serà una jornada festiva per compartir experiències amb altres persones que també han trobat en la Lectura Fàcil una forma de gaudir de la llengua i la literatura.

Enguany els actes de la Trobada giren a l’entorn de la temàtica mediterrània. Tant els textos que es llegiran com les cançons que s’interpretaran tindran un clar sabor de brisa marina. Lectura i música s’uneixen per acompanyar-nos en aquest viatge.

Programa

11:00 -11:20 h. Arribada dels participants i lliurament d’obsequis als assistents

11:20 -11:45 h. Recepció i benvinguda de les autoritats i organitzadors.

11:45 -12:30 h. Lectura dramatitzada del text adaptat a Lectura Fàcil, L’Odissea d’Homer, a càrrec d’Eulàlia Feliu i Jaume Muntaner.

12:30 -13:00 h. Cloenda musical a càrrec de Lídia Pujol

13:00 – 13:15 h. Comiat

No és necessari que els grups hagin llegit aquest llibre; tot i que si es coneix la història, la sessió serà més propera als assistents.

Inscripcions

Els clubs de lectura que vulguin participar a la trobada han d’escriure a lecturafacil@cobdc.org, abans del dia 2 d’octubre. La capacitat de la sala és limitada: la reserva de places es farà per ordre de sol·licitud. En el correu electrònic indiqueu:

· Població:
· Nom de la biblioteca:
· Nom del club o clubs de lectura:
· Nombre d’assistents per club (monitors inclosos):
· Persona de contacte (nom, adreça de correu electrònic i telèfon):
· Si es necessita autobús:

Atenció!! Els clubs de lectura amb un mínim de 15 persones poden sol·licitar servei d’autobús. És imprescindible demanar-lo a lecturafacil@cobdc.org abans del 2 d’octubre. Places limitades!

Entitats patrocinadores:
Gerència de Biblioteques de la Diputació de Barcelona
Associació Lectura Fàcil
Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC)
Subdirecció General de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya
Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya (COBDC)
Consorci de Biblioteques de Barcelona

Entitats col·laboradores:
Espai Francesca Bonnemaison
CPNL -CNL de Badalona i Sant Adrià 

Publicat el 21 de setembre de 2009

Website diseñado por Ivan Diaz