Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Club de Lectura Fàcil a Pravia (Astúries)

La Biblioteca Pública Municipal Antón de la Braña de Pravia (Astúries) i el Centro de Apoyo a la Integración (CAI) ASCIVITAS de la mateixa població organitzen des de l'any 2007 un club de Lectura Fàcil per a persones amb discapacitat intel·lectual. Amb el nom de “Compartiendo lecturas”, el club té com a principal objectiu gaudir de la lectura i aconseguir la plena integració de les persones amb discapacitat intel·lectual dins la societat.
Entre 15 i 30 persones es reuneixen cada divendres a la biblioteca i comparteixen una estona de lectura en veu alta i altres activitats complementàries, com poden ser projeccions cinematogràfiques del llibre llegit, la creació de murals o la recerca d'informació sobre el llibre.
Amb la intenció d’implicar més les famílies i fer més visible el col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual, el club de lectura ha creat el blog Compartiendo Lecturas, on s’hi pot trobar tota la informació sobre els temes tractats durant les diferents sessions.

Publicat el 2 de març de 2010

Website diseñado por Ivan Diaz