Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per personalitzar i analitzar la navegació. Si continues navegant, acceptes la seva instal·lació i ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

Comissió de Lectura Pública de Barcelona

La Comissió de Lectura Pública de Barcelona es va reunir a la Biblioteca Agustí Centelles de Barcelona el 24 d’abril. El tinent alcalde de Cultura, Jaume Ciurana, va presentar el PAM (Programa d’Actuació Municipal) per els propers 4 anys 2012-2015, i els seus objectius estratègics: coneixement, cultura, creativitat i innovació.

En l’àmbit de la cultura, el PAM contempla diverses accions com la promoció de continguts creatius i la consolidació de les indústries culturals, la projecció internacional de Barcelona com a centre cultural i la participació activa dels ciutadans en les activitats culturals. També destaca el paper de Normalització Lingüística per tal d’impulsar el català a la ciutat, i demana a les biblioteques que siguin proactives en aquest àmbit.

Ciurana va insistir en la feina de les biblioteques per promoure una bona comprensió lectora, una de les preocupacions de l’Ajuntament.

Assumpta Bailac, gerent de Biblioteques de Barcelona, va fer un balanç del desenvolupament bibliotecari a la ciutat l’any 2011. Va destacar-ne l’augment del fons i dels préstecs (17.194 préstecs diaris), així com la bona imatge del servei: per sisè any consecutiu Biblioteques de Barcelona és el servei municipal més ben valorat.

Publicat el 26 de març de 2012

Website diseñado por Ivan Diaz