Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Conferència LF al Centre Internacional Vallbonne de Niça

M. Àngels Sellés ha presentat el seu llibre “De Chamartín a Collbató. La Guerra Civil Española vívida por niño (1936-1939)”, al Centre Internacional Vallbona a Niça ( França). L'autora ha estat convidada per la professora de castellà a impartir una conferència de dues hores amb alumnes d'ensenyament  secundari de la secció d’espanyol que estan llegint el llibre per refoçar l'aprenentatge de la llengua castellana i conèixer la història d’Espanya, sobretot, l'etapa de la Guerra Civil.

Una cinquantena d'alumnes van assitir a la Sala d'actes del centre, on van seguir la conferència amb atenció, comprovant els lligams entre França i l’etapa històrica que ens  descriu el llibre.

La xerrada es va complementar amb la  projecció d’uns minuts de la pel·lícula “L'Espoir” Sierra de Teruel de l’escriptor francès André Malraux que es va rodar a Collbató durant la Guerra Civil. El llibre en fa esment, de manera destacada, perquè tant el protagonista del llibre com els habitants del poble de Collbató, on es va rodar el film, van fer d’ “extres” a la pel·lícula. Aquesta coincidència va despertà molt interès entre els assistents. Finalitzada la breu projecció del film, es va establir un torn de paraules entre alumnes i l’autora que va resultar molt enriquidor.

Publicat el 24 de maig de 2013

Llibres relacionats

De Chamartín a Collbató

La Mar de Fàcil editorial

De Chamartín a Collbató

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz