Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Curs “La Lectura Fácil: una herramienta de estímulo a la lectura para los bibliotecarios” a Valladolid

La Conselleria de Cultura de la Junta de Castella i Lleó organitza el dies 15 i 16 de maig el curs “La Lectura Fácil: una herramienta de estímulo a la lectura para los bibliotecarios”, dins el Pla de formació contínua de la Comunitat per a personal de les Biblioteques Públiques.

El curs es divideix en set sessions i ofereix dos blocs de continguts diferenciats: Per una banda, presenta el tractament biblioteconòmic dels materials de Lectura Fàcil i el paper de les biblioteques com a dinamitzadores de la lectura a partir de materials LF i dels clubs de lectura. I de l’altra, ofereix una visió global del concepte Lectura Fàcil i sessions pràctiques sobre com elaborar textos LF. El curs és impartit per Carme Mayol i Eugènia Salvador, coodirectores de l’Associació Lectura Fàcil.

El públic destinatari del curs són bibliotecaris, alumnes de les facultats de biblioteconomia, professionals relacionats amb l’animació i intermediació cultural, i professors d’educació especial.

El curs, de dotze hores de durada, tindrà lloc al Palau del Licenciado Butrón, els propers dies 15 i 16 de maig.

Publicat el 8 de maig de 2008

Website diseñado por Ivan Diaz