Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Els participants dels clubs LF de Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans visiten l'ALF

Els tertulians dels clubs de Lectura Fàcil en català de Gavà i Sant Boi de Llobregat i els participants del Servei Local de Català de Viladecans visiten la seu de l'ALF, al Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya.

Durant la visita, els participants es van mostrar interessats en conèixer les diferents tipologies de clubs LF que s'organitzen en el territori, la feina que fa l'Associació d'adaptació i validació de textos literaris i d'altres documents informatius i legals. També van comprovar les pautes que caracteritzen els textos LF i van conèixer de primera mà les novetats editorials.

Va ser una trobada amena i distesa, en la que els assistents van explicar els motius que els duen a participar en un club LF, els llibres que han llegit, les activitats complementàries que organitzen i què els aporta el club. Alguns d'ells, voluntaris del Voluntariat per la llengua, van explicar que s'han apuntat al club per acompanyar les seves parelles lingüístiques.

La visita ha estat promoguda pel Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà i les biblioteques Josep Soler Vidal de Gavà i Maria Aurèlia Capmany de Sant Boi de Llobregat. El grup estava acompanyat per Cati Rivera, Dinamitzadora del Voluntariat per la llengua i conductora dels clubs LF en català a les biblioteques Josep Soler Vidal de Gavà i Maria Aurèlia Capmany, i per Covadonga Minondo, de la Biblioteca de Gavà.

És la primera vegada que els clubs LF visiten l'ALF. Ha estat una experiència molt positiva i animem a d'altres clubs a seguir aquesta iniciativa pionera.

Publicat el 5 de juliol de 2013

Website diseñado por Ivan Diaz