Inici    Mapa Web    Contacta'ns    
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a Blog Segueix-nos a youtube Segueix-nos a twitter
Inici Noticies Presentació sobre la “Lectura Fàcil com a suport a l’aprenentatge”
Notícies

Presentació sobre la “Lectura Fàcil com a suport a l’aprenentatge”

L’Associació Lectura Fàcil organitza el pròxim 19 de febrer la presentació a càrrec de Mª Àngels Sellés, professora de l’USEE (Unitat de Suport a l’Educació Especial) de l’IES Maragall de Barcelona, sobre "La Lectura Fàcil com a suport a l'aprenentatge de les competències bàsiques”. La presentació tindrà lloc el divendres 19 de febrer a les 15:30h, a la Sala d'Actes de la Biblioteca Francesca Bonnemaison, de Barcelona.

Mª Àngels Sellés exposarà la seva experiència amb alumnes amb discapacitat intel·lectual amb els que treballa els llibres de Lectura Fàcil. A partir de la lectura d’aquests materials, treballen competències curriculars bàsiques (capacitats comunicatives, llengua, literatura, matemàtiques, història, geografia, etc.).

Programa
- Benvinguda a càrrec d’Eugènia Salvador, codirectora de l'ALF i cotutora amb Mª Àngels Sellés del Pràcticum de la Facultat de Pedagogia (UB)
-
"La Lectura Fàcil com a suport a l'aprenentatge de les competències bàsiques. L'experiència de la USEE de l'IES Maragall", a càrrec de Mª Àngels Sallés.

Dia: Divendres, 19 de febrer
Hora: de 15h30 a 16h30

Lloc: Sala d'Actes de la Biblioteca Francesca Bonnemaison
        C/ Sant Pere més Baix, 7
        08003 Barcelona
        Veure mapa

Aforament limitat. Es prega confirmació d’assistència per correu electrònic (lecturafacil@cobdc.org) o per telèfon (93 310 76 94)