Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per personalitzar i analitzar la navegació. Si continues navegant, acceptes la seva instal·lació i ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

La Lectura Fàcil al Congrés Europeu de Periodisme Científic


L’ALF ha participat al IV Congrés Europeu de Periodisme Científic celebrat a Copenhagen (Dinamarca) entre el 26 i el 30 de juny, amb la conferència “Shooting Star: Easy-to-Read and how to write it”.

Una vintena de periodistes de diferents països europeus van prendre bona nota sobre com aplicar els criteris de Lectura Fàcil en la divulgació de la ciència. Durant la sessió hi van intervenir Ilse Furian, especialista en diversitat funcional; Elisabet Serra i Ana Crespo, de l’Associació Lectura Fàcil; i Hanns-J. Neubert , oceanògraf, periodista científic i ex president de l’agrupació de periodistes científics de la Unió Europea.

Per finalitzar la sessió, els assistents van realitzar un petit taller sobre com redactar contingut científic seguint les pautes de Lectura Fàcil.

Publicat el 29 de juny de 2017

Website diseñado por Ivan Diaz