Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per personalitzar i analitzar la navegació. Si continues navegant, acceptes la seva instal·lació i ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

L’ALF renova la seva Junta

L’Associació Lectura Fàcil ha celebrat la reunió anual de la seva Junta directiva i de l’Assemblea de socis. Durant la sessió es van aprovar la renovació dels càrrecs de la Junta, i la creació de noves vocalies.

Carme Mayol, cofundadora de l’Associació, deixa la codirecció després de 13 anys al càrrec. Junt amb  Eugènia Salvador, va introduir la Lectura Fàcil al nostre país i va promoure la seva entrada i difusió a amplis sectors de la població amb dificultats lectores. Elisabet Serra assumeix, junt amb Eugènia Salvador, la codirecció de l’ALF.

El poeta i traductor Francesc Parcerisas també deixa el seu càrrec com a president després de 2 mandats consecutius. Assumeix la presidència Aurora Vall, professora a la facultat de Biblioteconomia de la Universitat de Barcelona.

La nova Junta està formada per:

Presidenta: Aurora Vall
Vicepresidenta: M. Àngels Sellés
Tresorera: Remei López
Secretària: Laia Vidal

Vocalies
Educació: Mercè Sendrós
Universitats: Josep Maria Sanahuja
Aprenentatge de català per a adults: Mireia Estapé
Trastorn d’aprenentatge: Neus Buisan
Biblioteca Pública: Imma Casals
Entitats del tercer sector: Maria Josep Olivé

Publicat el 20 de desembre de 2016

Website diseñado por Ivan Diaz