Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Mapa de Lectura Fàcil

Des de l’Associació Lectura Fàcil us presentem el  Mapa de la Lectura Fàcil , una eina de consulta perquè els usuaris LF puguin trobar el club LF o la llibreria de referència LF més propera, o les entitats que comparteixen amb l'ALF l'objectiu de fer arribar la lectura a tothom.  En el Mapa LF podeu localitzar entitats, associacions, biblioteques i llibreries que participen del projecte Lectura Fàcil.

El Mapa LF permet:

  • Situar geogràficament les iniciatives al voltant de la Lectura Fàcil
  • Fer cerques per categories i tipologies d'entitat (Club LF, llibreria de referència LF, entitat col·laboradora, biblioteca dipositària o Easy-to-Read Network).
  • Trobar informació sobre les entitats i la seva relació amb la Lectura Fàcil.

Com aparèixer al Mapa?
Si sou una entitat, biblioteca, associació, escola, etc. que treballa amb materials LF, omple la butlleta “Vols aparèixer al Mapa?” que trobaràs al web del Mapa LF: www.lecturafacil.net/mapalf

Per a qualsevol modificació, ens podeu enviar un email amb la informació correcta a lecturafacil@cobdc.org

L’Associació Lectura Fàcil ha desenvolupat el Mapa LF, amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)

Publicat el 4 de maig de 2012

Website diseñado por Ivan Diaz