Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Presentació del llibre Habilitats socials a la feina

L’Associació Lectura Fàcil (ALF) i la Fundación Grupo SIFU han presentat el llibre “Habilitats socials a la feina” (editorial La Mar de Fàcil), al Palau Macaya de Barcelona. A l'acte hi han participat Aurora Vall, presidenta de l'ALF; Albert Campabadal, vicepresident del Grupo Sifu; i Carme Llorens, coordinadora d'Aura Fundació. Hi van assistir una vuitantena de persones. Totes elles van rebre un exemplar del llibre.

Durant la presentació Aurora Vall va destacar que el llibre "aporta informació pràctica de forma clara i entenedora per a les persones que ho necessiten". Per la seva part, Campabadal va recalcar "la importància de treballar les habilitats socials, saber gestionar les emocions i empoderar les persones perquè assoleixin una bona autoestima professional". Carme Llorens destacava que "els materials de Lectura Fàcil dignifiquen el treball de les persones amb necessitats especials".

Habilitats socials a la feina forma part de la col·lecció Tu Pots de promoció de la vida autònoma i incideix en les habilitats socials i les competències necessàries per aconseguir i mantenir un lloc de feina.

Publicat el 21 de novembre de 2017

Llibres relacionats

Habilidades sociales en el trabajo

La Mar de Fàcil editorial

Habilitats socials a la feina

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz