Este sitio web utiliza cookies. Si sigues navegando consideramos que estas aceptando su uso. Encontrarás más información en la dirección: http://www.lecturafacil.net/es/info/1-politica-de-cookies/.

Febrer 2012

Info Facil
Butlletí informatiu sobre Lectura Fàcil
Febrer 2012
Clubs de Lectura Fàcil

Nous Clubs LF

Parets del Vallès
L'Oficina de català de Parets del Vallès, en col·laboració amb la biblioteca Can Rajoler, inicia un club LF per a alumnes dels cursos de català, conduït per dues dinamitzadores voluntàries. La primera sessió es realitzarà el 23 de març a les 19h.

Mollet del Vallès
La Biblioteca Can Mulà i el Servei Local de Català de Mollet han posat en marxa dos clubs LF entre l’alumnat del curs de català per a adults de nivell bàsic 3 i elemental 1. L'objectiu final és fer perdre la por a llegir en català.


Més informació sobre els clubs LF al Blog Lectura Fàcil

Trobades amb autors

Club LF Manlleu

 M. Àngels Sellés, autora del llibre De Chamartín a Collbató, visita el grup LF de gent gran de l'

Hospital Sant Jaume de Manlleu junt amb el seu, protagonista del llibre. Va ser un acte molt emotiu ja que una de les usuària del club  havia viscut una història molt semblant a la que s'explica al llibre. Més informació

Cloenda Cunit
Núria Martí assisteix a la cloenda del Voluntariat per la llengua a Cunit per parlar sobre el seu llibre "Les mateixes estrelles". Les 9 parelles lingüístiques i els alumnes dels cursos de català bàsic i elemental que hi van assistir, havien llegit el llibre durant el curs.  Més informació

L'ALF als mitjans

Tertúlia Ràdio Estel Febrer
L’ALF participa mensualment al programa "Catalunya sense barreres" de Ràdio Estel amb una
tertúlia al voltant de la Lectura Fàcil. Escolta la tertúlia del mes de febrer sobre la LF als centres d'Educació Especial, amb la participació de l'Escola Gavina de Barcelona. Més informació

Formació

Down España (23/02/2012)
Logo Down España

Curs en Tècniques de redacció LF dirigit als mediadors i tècnics educatius de la Xarxa Nacional d'Educació de Down España. L'entitat entrevista a Eugènia Salvador, codirectora de l'ALF i professora del curs.

Assessorament

Portada ecomercioAdaptació a LF de nous continguts TIC per a l'alfabetització tecnològica, gràcies al Consorcio IdenTIC i a la Fundación Ciudadanía d'Extremadura. L'objectiu és apropar les noves tecnologies de la informació a la ciutadania.  

S'han adaptat continguts com:
- Reciclatge Tecnològic
- Creative Commons
- Comerç Electrònic
- Software Lliure vs. Software Propietari

Consulta els continguts

I també...

Consulta la Memòria 2011 de l'ALF. Un resum de tots els projectes i activitats realitzats per l'Associació Lectura Fàcil durant el 2011.

Xarxes socials

L'Observatori de Biblioteques, Llibres i Lectura acaba d'editar en vídeo un resum de la "2na. Jornada d'intercanvi d'experiències en LF. Usuaris i Gestors" realitzada el 26 d'octubre de 2011 a la Facultat de Biblioteconomia de la Universitat de Barcelona.  Trobareu el vídeo al Canal Youtube de l'ALF.

Logo La Mar de FàcilL'editorial La Mar de Fàcil (LMF) ha obert una pàgina a Facebook. LMF és la primera editorial especialitzada en llibres LF. Ha editat títols com: Trampa de foc, De Chamartín a Collbató, L'aigua del Rif o La música del viento, entre molts d'altres, en català i castellà.

Responsables


Associació Lectura Fàcil, Generalitat de Catalunya ICIC, Llegir ens fa més lliures
Website diseñado por Ivan Diaz