Este sitio web utiliza cookies. Si sigues navegando consideramos que estas aceptando su uso. Encontrarás más información en la dirección: http://www.lecturafacil.net/es/info/1-politica-de-cookies/.

Novembre 2012

Info Facil
Butlletí informatiu sobre Lectura Fàcil
Novembre 2012
Agenda

Euskadi: Jornada "La Lectura Fàcil a les biblioteques públiques"
Dia:
10 de desembre
Lloc: Alhondiga Bilbao (Plaza Arriquibar, 4 Bilbao)
Hora: de 10:00 a 17 hores

Lliurament Premis Lectura Fàcil
Dia:
17 de desembre
Lloc: Seu de l'ALF (c/ Ribera, 8 Pral)
Hora: 19h.

Accions de difusió

Jurat Premi Novel·la 2012

Els jurats del Premi de Novel·la Curta LF i Premi Bones Pràctiques s’han reunit per decidir els guanyadors de la edició 2012.
Més informació

Exposició "10 anys fent nous lectors"
L'ALF celebra els seus 10 anys d'història amb l'exposició “10 anys fent nous lectors”, que fa un recorregut des dels inicis del projecte fins a l'actualitat, passant per cada una de les àrees en les que treballa.Més informació

Novetats editorials
Llibreries de Referència

Logo Lobo feroz
Llibreria El Lobo feroz

Paseo Zorrila, 9
Valladolid
Tel 983 00 68 08

 

Trobades amb autors

M. Àngels Sellés a Esparreguera (23/11/2012)
M. Àngels Sellès a Esparreguera
Els participants del Tercer Club de Lectura Fàcil de la biblioteca d’Esparreguera parlen amb M. Àngels Sellés, autora del llibre LF “De Chamartín a Collbató. La guerra civil viscuda per un nen."

Presentacions i Jornades

Jornades TANV (23/11/2012)
L'ALF participa a les Jornades TANV 2012 amb la ponència "Estimul lector per a persones amb TANV. Les possibilitats de la Lectura Fàcil". Hi van assitir uns 70 professionals.

Benvinguda Ernest Abadal i Carme Mayol

 

Més de 70 persones van assistir a la Jornada “Les eines digitals per la lectura: solució o problema?” que es va celebrar el 7 de novembre a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB. Més informació 

 

Formació

Down España (23/11/2012)

Curs introductori
dirigit a professionals de la "Red Nacional de Atención Temprana" i als de la "Red Nacional de Empleo con Apoyo" per redactar procediments i publicacions per a persones amb Síndrome de Down.

Cu
rs avançat semipresencial dirigit a mediadors
educatius de Down España. Es tractaquen adaptacions curriculars i tècniques avançades de LF. Els alumnes presenten projectes propis sobre els cuals es treballa.
Logo Down EspañaLogo Divina Pastora

Diputació de Barcelona
(15, 22 i 29 de novembre)
Logo Diba
Curs de Llenguatge ciutadà: eina democratitzadora de l'administració local, adreçat a tècnics i tècniques de participació ciutadana i comunicació, o d'altres àrees, que generin documents adreçats a la ciutadania.


Andi Sabadell (28/11/2012)
Logo Andi Sabadell
Formació en tècniques d’elaboració de textos de Lectura Fàcil encarregada per l'Associació en favor de persones amb Síndrome de Down Andi Sabadell.

Assessorament

Pàgina web Previdin
Adaptació a LF de la pàgina web www.previdin.es, un projecte de la Federació d'associacions de veïns de La Rioja per prevenir la violència a persones amb discapacitat intel·lectual.

Responsables


Associació Lectura Fàcil, Generalitat de Catalunya ICIC, Llegir ens fa més lliures
Website diseñado por Ivan Diaz