Este sitio web utiliza cookies. Si sigues navegando consideramos que estas aceptando su uso. Encontrarás más información en la dirección: http://www.lecturafacil.net/es/info/1-politica-de-cookies/.

Desembre 2012

Info Facil
Butlletí informatiu sobre Lectura Fàcil
Desembre 2012
Editorial

Bones Festes

Des de l'Associació Lectura Fàcil us desitgem unes bones festes i un feliç 2013!
Que al nou any no us falti mai cap llibre.

Les oficines de l'ALF estaran tancades del 21 de desembre al 2 de gener.

Col·laboracions i convenis

Lectura Fácil Euskadi - Irakurketa Erraza
Logo LF Euskadi

Conveni de col·laboració amb LF Euskadi, entitat que promou la Lectura Fàcil a Euskadi.

Accions de difusió

Premis LF 2012
L' ALF ha celebrat la festa de la Lectura Fàcil, amb el lliurament dels premis de Bones Pràctiques i de Novel·la Curta 2012.
A l’acte hi van assistir una cinquantena de persones. Aquesta edició del Premis de Lectura Fàcil coincideix amb la celebració del 10è aniversari de l’ALF.
Vols conèixer els guanyadors?
Més informació

Novetats editorials
Jerusalem
Froilà Alexandre i Ana Crespo
Obra guanyadora del Premi Novel·la Curta 2011
Editorial La Mar de Fàcil
Col·lecció Aktual
12.50 €
Clubs de Lectura Fàcil

Club LF Fundació Best Buddies

Club LF Best BuddiesEl club LF de la Fundació Best Buddies es reuneix un cop al mes a la Biblioteca Gòtic - Andreu Nin. Aquesta fundació està dedicada a l'oci de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Trobades amb autors

Club LF de la residència La Nativitat de Nostra Senyora
Club LF Natividad
L'autora M. Àngels Sellés visita els participants del Club LF de la residència La Nativitat de Nostra Senyora per parlar del seu llibre "De Chamartín a Collbató". Les àvies havien llegit l'obra i havien viscut històries similars, així que la trobada va ser molt emotiva.

Presentacions i Jornades

La LF arriba a Euskadi
La LF a Euskadi

El projecte LF s'ha presentat a Euskadi, al centre Alhondiga de Bilbao, gràcies a l'organització de Lectura Fácil Euskadi. Hi van participar, entre d'altres, Eugènia Salvador, codirectora de l'ALF, les autores M. Àngels Sellés i Montse Flores, i Blanca Mata, impulsora de la LF a Euskadi.

Formació

Les dificultats d'aprenentatge a l'aula: detecció i actuació (1/12/2012)
Curs organitzat en col·laboració amb l'Associació Avesedari, adreçat a docents que volen utilitzar la lectura per facilitar el procés d'aprenentatge d'alumnes amb dificultats lectores (necessitats educatives especials, trastorns de l'aprenentatge -dislèxia, TDAH- i alumnes immigrants que aprenen l'idioma d'acollida).


Down España (12/12/2012)
Sessió presencial de cloenda del curs avançat semipresencial dirigit a mediadors educatius de Down España. Els alumnes han presentat projectes propis sobre els quals s'ha treballat.

     Logo Down España
      

Assessorament

Còdi ètic de l'Ajuntament de Sant Boi
L'ALF ha adaptat a Lectura Fàcil el Codi ètic de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. Aquest document estableix les pautes i principis ètics que han de guiar la conducta dels representants polítics i dels treballadors i les treballadores de l'Ajuntament.

I també...

Guía práctica. Comunica con imaginación


Elena i Marta Bautista ens han cedit aquesta guia de  comunicació senzilla i amena que ensenya com redactar un currículum o una carta de presentació amb exemples pràctics.

Xarxes socials

Facebook
La pàgina de facebook de l'ALF (www.facebook.com/lf.lecturafacil) ha superat el miler de seguidors. Moltes gràcies a tots! Si encara no ets fan, entra i clica a "M'agrada".

Responsables


Associació Lectura Fàcil, Generalitat de Catalunya ICIC, Llegir ens fa més lliures
Website diseñado por Ivan Diaz