Este sitio web utiliza cookies. Si sigues navegando consideramos que estas aceptando su uso. Encontrarás más información en la dirección: http://www.lecturafacil.net/es/info/1-politica-de-cookies/.

Octubre 2013

Info Facil
Butlletí informatiu sobre Lectura Fàcil
Octubre 2013
Agenda

Jornada "Lectura Fàcil, una eina per fomentar l'hàbit lector"
Dies: 13 i 14 de desembre
Lloc: Residència d'investigadors i Sala Cotxeres del Palau Robert - Barcelona
Organitza: Associació Lectura Fàcil


Jornades "Serveis i eines per a una vida independent"

Dies: 14 i 15 de novembre
Lloc: Parc Tecnològic Barcelona Nord
         c/ Marie Curie, 8 - Barcelona
Organitza: Institut Municipal de Persones amb Discapacitat

L'ALF hi serà present amb un estand


Trobades LF a Vilanova i la Geltrú

Data: 10 de desembre
Hora: 17:30
Lloc: Biblioteca Joan Oliva i Milà
         Pl de la Vila, 13 - Vilanova i la Geltrú
Organitza: Biblioteca Joan Oliva i Milà i Servei Català de Vilanova

Accions de difusió

Díptic dela Ruta Literària per Collbató

Si us ha agradat la novel·la "De Chamartín a Collbató", us oferim una ruta literària per visitar els escenaris reals del llibre i parlar amb la seva autora.
Més informació

S’ha tancat el termini per participar en el Premi de Bones Pràctiques en Lectura Fàcil 2013. Enguany s'hi han presentat 14 iniciatives. El jurat està valorant les propostes presentades. Més informació

Com cada any, l’Associació Lectura Fàcil organitza una jornada de treball a l’entorn de la Lectura Fàcil per promoure l’intercanvi i el coneixement de nous projectes de promoció lectora. Les places són limitades i cal inscripció prèvia. T'hi apuntes? Més informació

Llibreries de Referència

La província d'Àlaba compta amb la primera llibreria de referència LF, Saga Liburudenda a Vitoria-Gasteiz.
Trobaràs totes les llibreries de referència al Mapa LF

Saga Liburudenda


Saga Liburudenda

Gorbea, 12
Vitoria-Gasteiz

Clubs de Lectura Fàcil

Clubs LF del CNL i biblioteques de BarcelonaEl CNL de Barcelona i Biblioteques de Barcelona organitzen els Clubs de lectura de llengua catalana a la ciutat de Barcelona.
Per als clubs de nivell bàsic es trien llibres de Lectura Fàcil. Aquests clubs s'adrecen a persones que tenen un nivell inicial de català i volen practicar-ne l'expressió oral.
Biblioteca Fages de Climent a Figueres
Club LF adreçat a persones que aprenen català. Han començat llegint "Anna Frank, la seva vida" (La Mar de Fàcil). Encara t'hi pots apuntar!

Biblioteca Pública de Salamanca
Club LF Salamanca

El club LF de Salamanca s'organitza gràcies a la col·laboració de la Casa de las Conchas i l'associació ASPRODES. Els 16 participants del club llegeixen "El Lazarillo de Tormes" (ed. Almadraba).

AssessoramentEls oficials d'informació del Sector Justicia de El Salvador ja tenen a les seves mans la Ley de Acceso a la Información Pública (LAIP) adaptada a Lectura Fàcil per l'ALF. La LAIP en LF també s'ha adaptat a Braille.

Recomanem

Tembo

Us presentem "Tembo, el petit elefant", una App  dissenyada amb molta cura per afavorir l’aprenentatge de la lectura en nens a partir de 3 anys. L'ALF n'ha supervisat els textos.
Més informació

I també...

Cataleg LMF


Catàleg de llibres de La Mar de Fàcil

L'editorial La Mar de Fàcil acaba de publicar el catàleg de tots els seus llibres. La Mar de Fàcil és la primera editorial especialitzada en llibres de Lectura Fàcil.Neix el nou programa "Llegiu i parleu", amb l’objectiu de crear diferents recursos que permetin a la població adulta reforçar l’aprenentatge de la llengua catalana a partir de la lectura.
Més informació

La Comissió de Lectura Pública de Barcelona va realitzar la seva reunió anual el passat 22 d’octubre. Carme Mayol, codirectora de l’ALF, hi va assistir en nom de l’Associació. Més informació

Responsables


Associació Lectura Fàcil, Generalitat de Catalunya ICIC, 100% lectors
Website diseñado por Ivan Diaz