Este sitio web utiliza cookies. Si sigues navegando consideramos que estas aceptando su uso. Encontrarás más información en la dirección: http://www.lecturafacil.net/es/info/1-politica-de-cookies/.

Juliol 2011

Info Facil
Butlletí informatiu sobre Lectura Fàcil
Juliol 2011
Editorial

Abans de les vacances us enviem el butlletí de juliol amb les activitats que hem organitzat aquest mes. L'Associació Lectura Fàcil farà vacances durant el mes d'agost per carregar piles de cara a un final d'any ple d'accions per ampliar la difusió del projecte Lectura Fàcil.
Us dessitgem bones vacances i un bon estiu ple de Lectura Fàcil!!

Agenda


Curs de dinamització lectora a partir de materials LF
Data:
23 de setembre
Horari: de 16 a 20h
Lloc: Llibreria Cuchufleta (València)
Organitza: Llibreria Cuchufleta i ALF

Curs Tècniques de redacció de textos LF
Data: 27 setembre i 5 d'octure (més sessió online)
Horari: de 16 a 20h
Lloc: Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya (Barcelona)
Organitza: Associació Lectura Fàcil

Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil
Data límit:
7 de novembre
Hora límit: 14h
Lloc: Seu ALF (c/ Ribera, 8 Pral. 08003 - Barcelona)
Organitza: Associació Lectura Fàcil

Col·laboracions i convenis

Biblioteca Gòtic-Andreu Nin
L'ALF ha renovat el conveni amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona. Dels punts del conveni en destaca l'assignació de la biblioteca Gòtic-Andreu Nin com a nova biblioteca dipositària a la ciutat de Barcelona.
Més informació

Accions de difusió

Tens ganes d’escriure una novel·la en Lectura Fàcil? En tens alguna guardada al calaix de l’escriptori? T’agradaria veure-la publicada? Doncs estàs d’enhorabona. L’Associació Lectura Fàcil convoca el Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil. Més informació


Logo ALF              Logo CPNL

Logo Escola d'escriptura Ateneu barcelonèsLogo ICIC

Llibreries de Referència

Dues noves llibreries s'han afegit a la llista de Llibreries de Referència de Lectura Fàcil. Embat Llibres i Llibreria Quart Creixent, en són les primeres a les Illes Balears, concretament a Palma de Mallorca.

Embat Llibres
Embat Llibres
Papa Joan XXIII 5E. Palma de Mallorca
Tel. 971 713 350


Logo Quart Creixent
Lliberia Quart Creixent
c/ d'en Rubí, 5. Palma de Mallorca
Tel. 971 713 821

L'ALF als mitjans

Logo Edu21
Butlletí Edu21
Edu21 és un projecte d'acció i reflexió sobre l'educació a Catalunya. Al seu butlletí de juliol hi recomanen el web de l'ALF.                                Bloc Fer Escola a Barcelona
Logo bloc Fer Escola a BarcelonaMª Àngels Sellés, professora de l'USEE Maragall i autora del llibre "De Chamartín a Collbató. La Guerra Civil viscuda per un nen" (editorial La Mar de Fàcil) parla del llibre al bloc Fer Escola a Barcelona, del Consorci d'Educació de Barcelona.


Revista APTOC
"Lectura Fàcil, un projecte social" és el títol de l'article que l'ALF publica al número 39 de la revista de l'Associació de Professionals de la Teràpia Ocupacional de Catalunya (APTOC).

Presentacions i Jornades

Presentació Mallorca
L’ALF va participar en el Curs Intervenció logopèdica i educativa en discapacitat auditiva, organitzat per l’Associació de Pares de Persones amb Discapacitat Auditiva, ASPAS Mallorca.
Més informació

Formació

Ja està oberta la matrícula del Curs de tècniques de redacció de textos de Lectura Fàcil, que organitza l'Associació Lectura Fàcil. Més informació

Assessorament

Catàleg de la III Biennal d'Art Contemporani de la Fundación ONCE
L'ALF ha adaptat a Lectura Fàcil el catàleg de la III Biennal d'Art Contemporani organitzada per la Fundación ONCE el 2010. L'objectiu de la Biennal és donar a conèixer les obres d'artistes que tenen alguna discapacitat per fer accesible l'art i la cultura a tothom.

Primer Plan Municipal de Accesibilidad de Valladolid
Adaptació a Lectura Fàcil d'aquest Pla Municipal que té per objectiu, entre d'altres, eliminar les barreres físiques a la ciutat, fer més accessible la informació i la comunicació i fomentar l'ocupació entre les persones amb discapacitat. Compte amb el suport de la ONCE.

Recomanem

 La volta al món en 80 dies

Si no saps què llegir durant aquestes vacances, et proposem un estiu ple de Lectura Fàcil. Aquestes són les nostres recomanacions, però trobaràs més de 120 títols diferents al catàleg de llibres LF 

 

 

Responsables


Associació Lectura Fàcil, Generalitat de Catalunya ICIC, Llegir ens fa més lliures
Website diseñado por Ivan Diaz