Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Guanyadors Premis Bones Pràctiques LF 2015

Ja tenim guanyadors de la cinquena edició dels Premis Bones Pràctiques de Lectura Fàcil.

L’objectiu d’aquests premis és reconèixer entitats, escoles i biblioteques que, entre les seves activitats, promouen la lectura mitjançant els materials de Lectura Fàcil. Enguany s’hi han presentat 23 projectes on la Lectura Fàcil n’és la protagonista.

El lliurament del Premi es va realitzar durant la Jornada “Lectura Fàcil i biblioteques: una col·laboració d’èxit” celebrada el 14 de novembre al Palau Robert de Barcelona. Els guanyadors hi van presentar els seus projectes.

El jurat ha estat integrat per:

-   Carme Fenoll, en representació del Servei de Biblioteques de la Generalitat
-   Marta Cano, en representació de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.
-   Assumpta Bailac, en representació del Consorci de Biblioteques de Barcelona
-   Carme Mayol i Eugènia Salvador, en representació de l’Associació Lectura Fàcil.
 

Guanyador: projecte “Fem-ho fàcil” de la biblioteca Central d’Igualada
Projecte conjunt amb l’Institut del municipi, per fomentar la lectura entre alumnes que no han obtingut la titulació d’ESO.
Veure vídeo

Accèssit: biblioteca Sinpromi de Tenerife
Sinpromi és la Sociedad Insular para la Promoción de las Personas con Discapacidad. És una entitat del Cabildo Insular de Tenerife.
Sinpromi disposa d’una biblioteca pública especialitzada en discapacitat, amb clubs de Lectura Fàcil. A més, des de la mateixa biblioteca han adaptat llibres de Lectura Fàcil, com Hoichi o La última hoja, i escriuen les notícies de la biblioteca al blog i al web, en Lectura Fàcil, entre d’altres moltes activitats al voltant de la LF.
Veure vídeo

Accèssit: Institut La Ribera de Montcada i Reixac
Alumnes del centre adapten les lectures obligatòries a alumnes nouvinguts. La Lectura fàcil forma part del pla de lectura dle centre.

Accèssit: Centre Ocupacional Rafalafena
Lectura continuada de Platero y yo en LF durant la Fira del llibre de Castelló. Preparació amb els usuaris al llarg de l’any. El Centre forma part del Instituto Valenciano de Acción Social.
Veure vídeo

Publicat el 16 de novembre de 2015

Website diseñado por Ivan Diaz