Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Butlletí Associació Lectura Fàcil
Novetats

La autora se pone en la piel de mujeres de carne y hueso que se encuentran en situaciones vitales y sociales diferentes que escriben cartas a otras mujeres para sacudir y provocar la reflexión. 

En un pueblo costero de Galicia, Teresa, una joven madre a quien su marido abandonó, se hará cargo de una bebé que han encontrado unos marineros: Esperanza. 

La Marta pensava en aquella nit a casa la Sara. No havia dormit en tota la nit. Durant dies hi va pensar. I va veure que s'estimava diferent la Sara de la Berta...
Havia marxat del meu país perquè la meva filla era d'un color prohibit al Senegal, i havia arribat a un lloc on la seva pell i la meva eren diferents de les altres. Només em queda confiar que, en aquest país, no hi hagués colors prohibits. 

Marilla i Matthew, dos germans que viuen a Teules Verdes, decideixen adoptar un nen orfe. Però els hi porten una nena. I no una nena qualsevol.

Notícies
Website diseñado por Ivan Diaz