Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Presentació LF a Sevilla

Coincidint amb la presentació del llibre LF “La gitanilla” (Almadraba editorial. Colección Kalafate), la llibreria Rayuela de Sevilla va organitzar divendres 4 de maig un acte per donar a conèixer les possibilitats de la Lectura Fàcil en el foment de la comprensió lectora.

A l’acte hi van assistir una vintena de persones interessades en conèixer el projecte LF. Eugènia Salvador, codirectora de l’ALF, va pronunciar la conferència “Què és la Lectura Fàcil?”. Posteriorment, es va realitzar una lectura comparada del llibre “La gitanilla”, a càrrec de Fran Nuño, escriptor i dinamitzador cultural. Després d’una pausa, es va iniciar el taller d’introducció a l’adaptació de textos de Lectura Fàcil, a càrrec d’Eugènia Salvador.

La llibreria Rayuela, on es va realitzar l’acte, s’ha convertit en llibreria de referència de Lectura Fàcil. Arrel de la presentació, el programa de ràdio de Canal Sur “Andalucía sin barreras” entrevista Eugènia Salvador el 14 de maig.

Publicat el 25 de setembre de 2012

Llibres relacionats

La gitanilla

Almadraba editorial

La gitanilla

Almadraba editorial

E-book
Website diseñado por Ivan Diaz