Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Qui som?

Som una entitat sense ànim de lucre que treballa per fer accessible la lectura, la cultura i la informació
a tothom, amb especial atenció a les persones amb dificultats lectores.

Creada l'any 2003, ens hem consolidat com a centre d'informació i referència de la Lectura Fàcil.

Som membres fundacionals de la International Easy-to-Read Network
i membres de la Secció Library Services to People with Special Needs de la IFLA
(Federació Internacional d'Associacions i Institucions bibliotecàries)

Equip de treball

Integrem l’Associació Lectura Fàcil (ALF) professionals de diferents camps
(biblioteconomia, periodisme, ensenyament, edició, econòmiques, dret...)
amb una àmplia experiència en accessibilitat informativa.
 

Eugènia Salvador

Codirectora
direccio@lecturafacil.net

Veure +

Llicenciada en Ciències Econòmiques. Fundadora de l’Associació Lectura Fàcil i codirectora des de la seva creació l'any 2003. Ha impartit classes d’Informació i Documentació a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Adapta i supervisa les adaptacions a Lectura Fàcil de diverses editorials i administracions públiques. Coordina la formació sobre tècniques de redacció en Lectura Fàcil.


 

Elisabet Serra

Codirectora
eserra@lecturafacil.net

Veure +

Llicenciada en Periodisme (UAB) i Màster en Edició (UPF).
Des de 2008 coordina els projectes editorials de l’Associació. Adapta i supervisa les adaptacions a Lectura Fàcil per a diverses editorials i també adapta documents informatius i divulgatius per a entitats i administracions públiques. Participa en congressos i jornades per donar a conèixer la Lectura Fàcil com a recurs per fomentar la lectura i l’accés a la informació, i ofereix cursos de redacció sobre com aplicar les pautes de Lectura Fàcil. És codirectora de l'Associació des de 2016.

 

Laia Vidal

Responsable de Projectes
lvidal@lecturafacil.net

Veure +

Llicenciada en Periodisme (UIC) i Màster en Direcció de Comunicació (UAB). Ha treballat a diversos mitjans de comunicació i ha dirigit departaments de comunicació de diferents àmbits. Actualment, és responsable de projectes de l’Associació. Adapta i supervisa les adaptacions a Lectura Fàcil per a entitats i administracions públiques i privades. Participa en congressos i jornades per donar a conèixer la Lectura Fàcil com a recurs per fomentar la lectura i l’accés a la informació, i ofereix formacions sobre dinamització lectora i com aplicar les pautes de Lectura Fàcil.

 

Alba Piñar

Responsable d'administració i prescripció lectora
administracio@lecturafacil.net

Veure +

Llicenciada en Estudis Literaris (UB) i Humanitats (UAB). Ha treballat més de set anys a l'Administració Pública. També és escriptora, ha publicat diversos llibres i articles i ha estat professora de guió de còmic i escriptura creativa. Des de 2016 es dedica a la divulgació cultural a través del seu canal de YouTube i fent xerrades, presentacions i conferències.

 

Judit Castells

Responsable de Comunicació
comunicacio@lecturafacil.net

Veure +

Llicenciada en Comunicació i Periodisme Audiovisuals (UDL) i Màster en Comunicació Corporativa i Estratègica (BSM - UPF). Ha treballat a diferents mitjans de comunicació i ha dirigit departaments de comunicació de diferents àmbits. Actualment dirigeix el Departament de Comunicació de l’Associació Lectura Fàcil i gestiona les seves xarxes socials.

 

Junta directiva

Presidenta

Aurora Vall

Vicepresidenta

M. Àngels Sellès

Tresorera

Remei López

Secretària

Laia Vidal

Vocals

Imma Casals, Mireia Estapé, Mercè Sendrós, Josep M. Sanahuja i Neus Buisan.

L’ALF està inscrita en el registre d’entitats de la Generalitat de Catalunya amb el número 27.179.

 

Website diseñado por Ivan Diaz