Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Avís legal

Avís legal

El lloc web i el domini lecturafacil.net corresponen a l’Associació Lectura Fàcil (d’ara endavant ALF), amb CIF G63105217 i domicili al carrer de l'Àngel, 10 (CP 08012), Barcelona, telèfon 933 107 694, adreça electrònica lecturafacil@cobdc.org inscrita al Registre d’entitats de la Generalitat de Catalunya, amb el número 27.179.

 

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a ALF o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. ALF presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis i activitats. ALF autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web. ALF es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a www.lecturafacil.net (framing).

 

Responsabilitat sobre els continguts 

Tot i que ALF actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això ALF manifesta que les referències dels productes i serveis que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a ALF fins a la contractació expressa d’una comanda.

ALF es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del lloc web.

ALF no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

 

Condicions d'ús

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest lloc web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del lloc web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Website diseñado por Ivan Diaz