Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Desembre 2011

Info Facil
Butlletí informatiu sobre Lectura Fàcil
Desembre 2011
Editorial

L'Associació Lectura Fàcil us desitja unes bones festes i que al 2012 no us falti mai cap llibre!

Accions de difusió

Lliurament Premis LFL’Associació Lectura Fàcil ha lliurat els Premis Lectura Fàcil 2011, en un acte celebrat el 15 de desembre al vespre a la seva seu.
Froilà Galindo guanya el Premi de Novel·la Curta de amb l'obra "Jerusalem". Y per primera vegada, també es lliuren els Premis de Bones Pràctiques LF. 
Més informació


Consulta les Bones Pràctiques guanyadores

Conclusions de la "2a Jornada d'intercanvi d'experiències LF. Usuaris i getors" celebrada el 26 d'octubre a la Facultat de Biblioteconomia de la UB. Més informació

Trobades amb autors

M. Àngels Sellès a Martorell
Mª Àngels Sellès, autora del llibre LF "De Chamartín a Collbató", parla de la seva obra amb els alumnes de nivell elemental del Servei de Català de Martorell. Més informació             

L'ALF als mitjans


L’Associació Lectura Fàcil participa cada mes al programa “Catalunya sense barreres” que s’emet els divendres de 21 a 22h a Ràdio Estel.


Tertúlia sobre l'experiència del club LF al centre penitenciari d'homes de Barcelona (La Model), una de les iniciatives guanyadores del Premi Bones Pràctiques LF 2011. (23/12/2011). Escolta la tertúlia

Presentacions i Jornades

CREDA SabadellXerrada al CREDA Jordi Perelló de Sabadell, amb més de 70 logopedes per explicar els materials LF i els seus usos. Aquest CREDA (Centre de Recursos Educatius per a Deficients Auditius) atén a 450 alumnes del Vallès Occidental, 150 tenen dificultats auditives i la resta trastorns greus de la parla i/o del llenguatge.

Bones pràctiques

Ja pots consultar les Bones Pràctiques guanyadores del Premis Lectura Fàcil 2011, a la secció Bones Pràctiques del web de l'ALF: 

Guanyadors (Lot 30 llibres)
- Centre Penitenciari d’homes de Barcelona (La Model), pel club de Lectura Fàcil realitzat entre els interns.
- Fundación-Personas ASPRONA amb la Biblioteca Pública de Valladolid, pel club LF dirigit a persones amb discapacitat intel·lectual.
- Biblioteca Joaquim Montoy d’Alcarràs (Lleida), pel club LF destinat a persones nouvingudes del municipi.

Guanyadors Estímul a la continuïtat (Lot 10 llibres)
-
Biblioteca Marcel·lí Domingo, de Tortosa
- Biblioteca Pública de Tarragona
- Centre Educació Especial La Ginesta
- Escola Gavina
- Fundació Catalana Síndrome de Down

Segell BPL'ALF ha obtingut el segell de Bona Pràctica que atorga el portal del Ministeri d'educació Leer.es. Aquest segell s'atorga a "aquelles propostes didàctiques encaminades a desenvolupar la competència en comunicació lingüística que utilitzin la Xarxa per a la seva difusió i mereixin ser destacades."

I també...

 

llibreta liniazero

L’empresa

Més informaciólíniazero edicions i comunicació ha donat els beneficis de la venta de la seva llibreta a l’Associació Lectura Fàcil. Cada any líniazero edita una llibreta de venta al públic, amb un disseny molt acurat. Cristina Bailach, alumna de l’escola de disseny Eina, ha sigut la guanyadora de la convocatòria per fer el disseny de 2011.

 

 

Xarxes socials

Consulta l'àlbum de fotos del Lliurament de Premis de la Lectura Fàcil 2011.
Ja són més de 760 persones les que ens segueixen a Facebook! Si encara no ets fan de la Lectura Fàcil, entra a www.facebook.com/lf.lecturafacil i clica sobre M'agrada.Al compte de Twitter que vam iniciar a finals d'octubre ja tenim gairebé 50 seguidors. Segueix-nos a @Lectfacil

També ens pots trobar LinkedIn, Youtube i al blog de la Lectura Fàcil.

Responsables


Associació Lectura Fàcil, Generalitat de Catalunya ICIC, Llegir ens fa més lliures
Website diseñado por Ivan Diaz