Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Butlletí abril

Info Facil
Butlletí informatiu sobre Lectura Fàcil
Butlletí abril
Accions de difusió

Des de l’Associació Lectura Fàcil volem premiar iniciatives de diferents àmbits que utilitzin materials de Lectura Fàcil (LF) per promoure la lectura, la inclusió social i la democràcia informativa, valors amb els quals s’identifica el projecte Lectura Fàcil. Més informació

Mapa LF
El  Mapa de la Lectura Fàcil   és una eina de consulta perquè els usuaris LF puguin trobar el club LF o la llibreria de referència LF més propera, o les entitats que comparteixen amb l'ALF l'objectiu de fer arribar la lectura a tothom.  

En el Mapa LF podeu localitzar entitats, associacions, biblioteques i llibreries que participen del projecte Lectura Fàcil.
Més informació

Premi Novel·la Curta LF 2012

Tens ganes d’escriure una novel·la en Lectura Fàcil?  En tens alguna guardada al calaix de l’escriptori? T’agradaria veure-la publicada? Doncs estàs d’enhorabona. L’Associació Lectura Fàcil convoca, el Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil 2012.

Més informació

Novetats editorials

Ebooks LF

L'Associació Lectura Fàcil acaba de llançar alguns dels títols del catàleg LF en format ebook. De moment els 2 llibres disponibles són Trampa de foc i Bajo el mismo cielo, els dos de Núria Martí i de l'editorial La Mar de Fàcil. El preu dels ebooks és de 6 euros.

Trampa de fuego
Núria Martí Constans
Editorial La Mar de Fàcil
Colección Aktual
12.50 €
El lladre de Tortosa i altres llegendes
Versió de Francesca Fradera
Editorial La Mar de Fàcil
A mitja veu
10.00 €
La gitanilla
Miguel de Cervantes
Versió de Jesús Ballaz
Almadraba Editorial
Kalafate
12.65 €
Mar i cel
Àngel Guimerà
Versió de Mercè Ubach
Castellnou Edicions
Kalafat
12.65 €
Frankenstein o el moderno Prometeo
Mary Shelley
Versió de David Monserrat
Castellnou Edicions
Kalafat
12.65 €
Trobades amb autors

Núria Martí, al club LF de Viladecans (11/04/2012)
Club LF Viladecans
Els usuaris del club LF de Viladecans van rebre la visita de Núria Martí, autora del llibre LF "Trampa de foc". Els usuaris del centre CAVIGA que formen aquest grup, van poder escolar a l'escriptora del llibre que estaven llegint.

Presentacions de llibres

Presentació de "El lladre de Tortosa" (23/04/2012)

Presentació Lladre Tortosa
Coincidint amb la diada de Sant Jordi es va presentar el llibre El lladre de Tortosa i altres llengendes. L'obra és un recull de diverses llegendes i rondalles catalanes, adaptadas per Francesca Fradera, professora de l'INS La Bastida de Santa Coloma de Gramanet.

Les il·lustracions les han fet els alumnes del centre. L'acte de presentació es va realitzar al mateix Institut.

L'ALF als mitjans

Tertúlia LF abril
A la tertúlia LF del mes d'abril al programa "Catalunya sense barreres" de Ràdio Estel hi han assistit diversos joves amb dificultats lectores que han exposat les seves dificultats davant la lectura i com els han ajudat els llibres LFMés informació

Presentacions i Jornades

Presentació Dixit (19/04/2012)
Conferència LF DIXIT
El Centre de Documentació de Serveis Socials de la Generalitat ha convidat l'ALF a realitzar una conferència sobre el projecte LF. Eugènia Salvador, codirectora de l'ALF, hi va presentar la ponència "Estimular la lectura, millorar la comunicació: les possibilitats de la Lectura Fàcil".
Veure vídeo

Jornada sobre Dislèxia (21/04/2012)
Jornada Dislèxia

L'Associació ha estat present a la Jornada de Dislèxia organitzada per l'Associació Catalana de Dislèxia, amb una parada de llibres LF.
Veure àlbum de fotos

Sant Jordi
(23/04/2012)
Sant Jordi 2012

L'ALF va participar en la diada de Sant Jordi amb una parada de llibres a la Rambla del Raval de Barcelona. Altres entiats com ACIDH o l'Associació Sant Camil també van vendre llibres LF a les seves paradetes.
Veure àlbum de fotos

I també...

La Comissió de Lectura Pública de Barcelona es va reunir a la Biblioteca Agustí Centelles de Barcelona el 24 d’abril. El tinent alcalde de Cultura, Jaume Ciurana, va presentar el PAM (Programa d’Actuació Municipal) per els propers 4 anys 2012-2015, i els seus objectius estratègics: coneixement, cultura, creativitat i innovació. Més informació

Lectura Chamartín
Els actors del grup de teatre “La Teatral” llegeixen el llibre LF “De Chamartín a Collbató” durant les II  Jornades Culturals de l’Associació del Personal de la Caixa d’ Estalvis i Pensions de Barcelona. 
Més informació

Responsables


Associació Lectura Fàcil, Generalitat de Catalunya ICIC, Llegir ens fa més lliures
Website diseñado por Ivan Diaz