Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

“El temps de les cireres” de Montserrat Roig, en Lectura Fàcil

Aquest any 2016 es commemoren 25 anys de la mort de l’escriptora i periodista Montserrat Roig. Per aquest motiu l’Associació Lectura Fàcil ha impulsat la versió en Lectura Fàcil d’un dels seus llibres més emblemàtics, El temps de les cireres (editorial La Mar de Fàcil), amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.

Aquest llibre forma part de les activitats que es duran a terme durant aquest 2016 per commemorar la figura de Montserrat Roig. La commemoració “45 anys de vida, 25 de llegat” es coordina des de l’Associació de Dones Periodistes.

Des de l’ALF oferim activitats a biblioteques, escoles, entitats i clubs LF que vulguin treballar el llibre: xerrades amb l’adaptadora, sessió de teatrelització, lectures dramatitzades, etc. El llibre també compta amb activitats de reflexió lectora i un breu perfil de l’autora per treballar abans i després de la lectura.

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) dedica el Correllengua d’enguany a l’obra i vida de Montserrat Roig.El temps de les cireres
Autora: Montserrat Roig
Adaptació: Núria Martí
Editorial: La Mar de Fàcil
Col·lecció Aktual

 

 

Publicat el 30 de març de 2016

Llibres relacionats

El temps de les cireres

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz