Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Lectura Fàcil solidària

L’Associació Lectura Fàcil col·labora amb l’editorial Llibre Obert amb la publicació del conte infantil nepalí Shiru, la cabra de Bàseri. Llibre Obert destina el 20% dels beneficis de cada llibre venut a la construcció de millors equipaments per al poble de Bàseri (Nepal), un projecte que prèviament ha demanat la pròpia comunitat.

El llibre és un conte elaborat pels habitants de Bàseri, una petita comunitat de Nepal propera a l’Himàlaia. Narra la història de Reha, una nena que gràcies a la cabra Shiru venç a la seva madrastra i es casa amb un bon príncep.

A més de la història i el valor artístic de les il·lustracions, creades pels propis nens de Bàseri, el llibre va acompanyat d’un pòster amb fotografies i un DVD on s’expliquen les difícils condicions de vida d’una comunitat arrelada a les muntanyes nepalís, però també la seva alegria i hospitalitat.

Publicat el 13 d'abril de 2010

Llibres relacionats

Website diseñado por Ivan Diaz