Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Amb els llibres LF, els lectors són els protagonistes

Els alumnes de la USEE (Unitat de Suport a l’Educació Especial) de l’Institut Poeta Maragall de Barcelona han fet d’actors durant una estona i s’han convertit en els personatges del conte LF “Sarazad i les mil i una nits”.

La professora, M. Àngels Sellés, ha fet l’adaptació teatral del conte de Lectura Fàcil “Sarazad i les mil i una nits” (Col·lecció L’Onada de Publicacions de l’Abadia de Montserrat), i els alumnes l’han interpretat per a amics i familiars a la sala d’actes de l’institut. 

“Aquesta iniciativa els ha servit per vèncer les seves pors i adonar-se que amb esforç i dedicació es poden aconseguir els objectius que ens marquem”, ha comentat M. Àngels Sellés.

Els llibres LF ofereixen moltes possibilitats per treballar en grup, a l’aula i als clubs de lectura: obres de teatre, sortides culturals, etc. així com treballar diferents àrees del currículum escolar.

Vídeo de la representació

Publicat el 27 de març de 2014

Llibres relacionats

Sarazad i les mil i una nits

Publicacions l'Abadia de Montserrat

Website diseñado por Ivan Diaz