Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

El club LF d’Abrera realitza la ruta literària “De Chamartin a Collbató”

El grup de Lectura Fàcil de la biblioteca municipal d’Abrera ha realitzat la ruta literària del llibre “De Chamartín a Collbató ” per commemorar el 10è aniversari de funcionament del Club de Lectura d’ adults i el 5è. Aniversari del Club de Lectura Fàcil.

Els usuaris han recorregut els carrers de Collbató en companyia de l’autora del llibre, M. Àngels Sellés. L’escriptora fa de guia pels racons on transcorre part de la seva novel·la. Un recorregut pel nucli històric de Collbató i el seu entorn rural: els camps de conreu d’oliveres, i els diferents indrets i coves de la muntanya de Montserrat que durant la Guerra Civil Espanyola van tenir un paper molt important pels habitants del poble, i en definitiva pel protagonista del llibre.

Qualsevol club o grup que vulgui pot realitzar la ruta literària del llibre “De Chamartín a Collbató”. Veure condicions

Parla l’autora, M. dels Àngels Sellés
“El grup estava molt il·lusionat i va mostrar el seu entusiasme participant molt activament, admirant els escenaris de Collbató, fent preguntes i opinant. La ruta va transcórrer en un ambient de companyonia i confiança.
Felicitats pels 10 anys tant als usuaris com a les professionals que ho fan possible: la Núria, directora de la Biblioteca, i la Glòria i la Silvia que moderen els clubs de lectura amb tota la seva ànima. Ha estat un plaer compartir aquesta experiència amb vosaltres”

Veure fotos

Publicat el 16 de juliol de 2014

Llibres relacionats

De Chamartín a Collbató

La Mar de Fàcil editorial

De Chamartín a Collbató

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz