Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

El club LF de Sant Esteve Sesrovires, de ruta per Collbató

El 25 de març de 2015 un grup d’alumnes de l’Escola d’Adults de Sant Esteve Sesrovires van realitzar la ruta guiada per Collbató, després d’haver llegit el llibre de la M. dels Àngels Sellés, “De Chamartín a Collbató”. La seva dinamitzadora, Carme Cansado, ens explica com va anar:

"Va ser una experiència d’allò més bona. En primer lloc per poder conèixer en persona a l’autora, que no pot ser més encantadora, més senzilla i més didàctica.

Sorprèn, a més, l’entorn; impactant, espectacular, bellíssim, al peu de la màgia de Montserrat que li proporciona unes vistes increïbles.

Vam passar dues hores i escaig fantàstiques recorrent els llocs on el Paco va viure part de la seva història, d’una història encara propera als nostres dies. Ha estat una oportunitat única de trepitjar el mateix terra que van trepitjar aquells nens, de descobrir nous racons desconeguts per nosaltres i de reviure una història trista, però plena d’amor i solidaritat alhora.

Moltes gràcies per realitzar activitats com aquesta que fomenten la lectura!"

Qualsevol grup que ho vulgui pot realitzar aquesta ruta. Animeu-vos! Més informació

Publicat el 31 de març de 2015

Llibres relacionats

De Chamartín a Collbató

La Mar de Fàcil editorial

De Chamartín a Collbató

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz