Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Èxit d’assistència a la presentació L’aigua del Rif

Un centenar de persones van assistir a la presentació del llibre de Lectura Fàcil L’aigua del Rif de l’autora Montse Flores Pallarès i amb il·lustracions de Jonatan Arias. L’acte va tenir lloc divendres 30 d’abril a la biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí.

Entre el nombrós públic destacaven alumnes adults i adolescents de l’autora. Montse Flores Pallarès ha estat professora de català per a adults al Consorci per a la Normalització Lingüística i des de 2006 és professor d’institut d’ensenyament secundari.

L'aigua del Rif és editat per l'editorial La Mar de Fàcil, dins la col·lecció Aktual. L'obra va rebre una menció especial en el 1r Premi de Novel·la curta de Lectura Fàcil impulsat pel Servei Lingüístic de CCOO de Catalunya. La novel·la explica la història de l'Ahmed, un adolescent rifeny establert a Rubí, de la seva família i de les seves amistats.

“El text arrenca amb un d'aquells inicis que t'enganxen al moment, d'aquells que et fan comprar un llibre sense haver tingut cap referència prèvia. Llegeixes "Em dic Ahmed. No sé si sóc feliç. Un és feliç quan viu la vida sense por" i, automàticament, saps que no podràs deixar de llegir fins acabar-lo. Poques línies més enllà, ja ets l'Ahmed."  

Opinió d'una lectora

Nova llibreria de referència a Rubí
La llibreria Racó del llibre de Rubí (C/ Dr. Robert, 12) s'ha sumat al llistat de llibreries de referència de Lectura Fàcil. A partir d'ara hi podreu trobar els títols publicats en LF i us podran informar i assessorar sobre aquests llibres. Aquesta llibreria pertany al grup de llibreries independents Bestiari.

Publicat el 4 de maig de 2010

Llibres relacionats

L'aigua del Rif

La Mar de Fàcil editorial

El agua del Rif

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz