Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Formació per a voluntaris de l’Obra Social “la Caixa”

L’Obra Social “la Caixa” i l’Associació Lectura Fàcil han iniciat un projecte de col·laboració per formar els voluntaris de les cibercaixes escolars i les cibercaixes hospitalàries de les províncies de Barcelona i Lleida.

Les cibercaixes escolars es dirigeix a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys que provenen de famílies amb dificultats,  i els hi proporcionen un entorn lúdic i educatiu per complementar  la seva vida escolar.

Les cibercaixes hospitalàries son un espai on els infants hospitalitzats poden acudir durant unes hores al dia, seguir el seu programa d’estudis i relacionar-se amb altres persones.

Durant el mes de gener l’ALF va realitzar dos Tallers en dinamització lectora amb materials LF al CaixaForum de Barcelona i al de Lleida. Els tallers formatius els impartien les actrius de teatre social Carme Vilar i Eulàlia Feliu. En total hi van assistir 19 voluntaris, que va conèixer el projecte LF, i van aprendre diferents tècniques per conduir un club de lectura amb els materials de Lectura Fàcil.

Publicat el 31 de gener de 2012

Website diseñado por Ivan Diaz