Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Gran acollida en la presentació del llibre “Catalunya 1714”

L’Associació Lectura Fàcil (ALF) va presentar el llibre “Catalunya 1714. Una història de guerra i traïcions” (Editorial La Mar de Fàcil), a l’Auditori de l’edifici annex del Born Centre Cultural. Hi van assistir una seixantena de persones de diferents àmbits, que van omplir la sala.

Va obrir l’acte Quim Torra, director del Born Centre Cultural. Tot seguit va intervenir Eugènia Salvador, codirectora de l’ALF i autora, que va presentar l’obra com una síntesi dels fets més rellevants de la guerra del 1714 per permetre al lector seguir el fil conductor dins de la gran complexitat d’aquell conflicte. També va expressar la voluntat de l’ALF que aquest llibre sigui el primer d’una sèrie destinada a donar a conèixer el país.

Seguidament, Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística, va destacar el paper dels llibres de Lectura Fàcil en l’aprenentatge del català i la tasca dels més de 100 clubs de Lectura Fàcil que s’organitzen des del Consorci per a la Normalització Lingüística.

L’acte el va cloure Anna Simó, vicepresidenta del Parlament de Catalunya. Simó va destacar el paper democratitzador de la LF: “La Lectura Fàcil és una eina de transparència i accés a la informació de la ciutadania que no té límits”; i més encara després de l’aprovació al Parlament de la Llei d’accessibilitat i, properament, la llei de Transparència. 

Publicat el 9 de juny de 2015

Llibres relacionats

Website diseñado por Ivan Diaz