Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

I Trobada de Clubs LF de Catalunya

El Grup de Treball Lectura Fàcil del COBDC i l'Associació Lectura Fàcil organitzen la 1a Trobada de Clubs de Lectura Fàcil de Catalunya, el dia 24 de novembre d'11 a 12.20 h del matí, al Saló del Llibre de Barcelona.

L'actor Àlex Sala farà una lectura dramatitzada del llibre El Fantasma de Canterville d'Oscar Wilde (GyP Edicions) en format Lectura Fàcil. La sessió prendrà la forma de tertúlia al voltant d'aquesta novel·la i mostrarà les possibilitats de la Lectura Fàcil per apropar el plaer de llegir a les persones que tenen dificultats lectores.

La trobada és oberta a totes les persones que participen o volen participar en els Clubs de Lectura Fàcil que es coordinen des de les biblioteques de Catalunya.

Les biblioteques que vulguin participar en aquesta trobada han d'enviar un missatge a l'adreça lecturafacil@cobdc.org abans del dia 16 de novembre. Cal que indiquin el nom de la Biblioteca, el nom, adreça de correu electrònic i telèfon del conductor del Club de Lectura (o de la persona que acompanyarà el grup), i nombre aproximat de persones que aniran a la Trobada. Tota aquesta informació és imprescindible per poder tenir a temps les acreditacions i reserves de places.

Us animem a gaudir de la lectura dins de l'entorn del Saló del Llibre i a conèixer altres persones que fan servir els llibres adaptats a la LF. Serà una trobada lúdica amb l'única pretensió de compartir experiències i passar una bona estona.

Dia: Dissabte, dia 24 de novembre
Hora: d'11 a 12.20 h del matí
Lloc: Saló del Llibre de Barcelona 
Espai de la Trobada: El Cafè de les Lletres

Publicat el 26 de setembre de 2007

Website diseñado por Ivan Diaz