Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

IV Encuentro Lectura Fácil


L'Associació Lectura Fàcil organitza per quart any consecutiu la Trobada de Lectura Fàcil. La cita és l'1 i 2 de juliol a Baeza (Jaén). Aquest any compta amb la col·laboració de la Universidad Internacional de Andalucía (UNIA), i la jornada es realitzarà a la seu d'aquesta Universitat a Baeza.

Durant la trobada es donarà a conèixer què és la Lectura Fàcil, diferents materials LF, i s'oferirà formació en redacció de textos i en la creació de clubs de Lectura Fàcil.
 

Els tallers seran molt pràctics, amb exemples d'èxit d'alguns dels més de 300 clubs LF que hi ha a Espanya,   i la participació dels assistents. Les diferents associacions de Lectura Fàcil de tot l'estat impartiran els tallers (Lectura Fácil Euskadi, Lectura Fácil Madrid, Lectura Fácil Castilla León, Lectura Fácil Castilla La Mancha i Lecura Fàcil Illes Balears)

Divendres 1 de juliol
Matí: Benvinguda
                   Presentació LF
                   La Lectura Fàcil s'obre camí a la Universitat
                 Taller de dinàmiques de grup
Tarda       Taller de tècniques de redacció LF

Dissabte 2 de juliol
Matí: Tallers de dinamització lectora

Consultar programa

Inscripcions

Possibilitat de certificat de la UNIA, amb un cost de 8€. També s'ofereix la possibilitat de realitzar una ruta turística per Úbeda, municipi declarat Patrimoni de la Humanitat (preu a determinar)


 

Publicat l'11 de maig de 2016

Website diseñado por Ivan Diaz