Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

La cursa de barques, llibre inclusiu en LF

La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) ha editat el llibre La cursa de barques, de la professora Neus Verdaguer. Ella va ser la guanyadora del 2n Concurs de Contes de FEPCCAT.

El llibre està escrit en català, castellà, anglès i francès, i adaptat a Lectura Fàcil. Incorpora il·lustracions, pictogrames, transcripció a braille i un DVD amb àudio-conte en els 4 idiomes mencionats i la versió en llengua de signes. El format innovador de l’obra, a partir d’una carpeta d’anelles i diversos blocs de fitxes, permet que el lector decideixi com vol llegir el conte.

La cursa de barques narra l’aventura d’un grup de nens i nenes entorn de la cursa de barques que se celebra al seu poble. Gràcies al treball en grup i, sobre tot, gràcies a la col·laboració d’un company amb discapacitat, podran aconseguir la victòria final. El relat posa la discapacitat en el centre de la història, i emfatitza així la diferència com un valor, no pas com un problema.

El llibre es va presentar l'11 de gener a l'Arts Santa Mònica de Barcelona. La FEPCCAT en distribuirà alguns exemplars de forma gratuïta a biblioteques i entitats.

Més informació

Publicat l'11 de gener de 2017

Website diseñado por Ivan Diaz