Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

L’ALF signa un conveni amb la Regidoria de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona

El dimarts, 29 de juliol, a les 11:00 hores, a la sala annexa de la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona, el regidor de Drets Civils, Joaquim Mestre, i la codirectora de l’Associació Lectura Fàcil, Eugènia Salvador, signaran un acord amb l’objectiu de col•laborar i coordinar l’acció d’ambdues institucions per millorar l’accés a la informació i a la comprensió dels drets humans de les persones amb dificultats lectores.

L’Ajuntament de Barcelona concedirà la quantitat de 15.000 euros a l’Associació Lectura Fàcil per adaptar documents adreçats als ciutadans i, d’aquesta manera, contribuir a millorar la defensa dels drets humans dels col•lectius més vulnerables.

La regidora de Drets Civils s’ha marcat com a un dels seus objectius que tots els ciutadans i ciutadanes de Barcelona, i especialment els col•lectius amb més dificultats, puguin accedir realment als seus drets, oferint una informació clara i entenedora sobre quins són els nostres drets i responsabilitats i quins mecanismes existeixen per a la seva promoció i garantia.

L’Associació Lectura Fàcil, entitat sense afany de lucre formada per professionals del món educatiu i bibliotecari, parteix del principi democràtic lector: tota persona ha de tenir accés a la informació, a la literatura i a la cultura. Amb aquest precepte adapta documents d’interès per als ciutadans perquè es puguin llegir de forma clara i entenedora.

Publicat el 28 de juliol de 2008

Website diseñado por Ivan Diaz