Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Lectura dramatitzada del llibre “De Chamartín a Collbató”

Els actors del grup de teatre “La Teatral” llegeixen el llibre LF “De Chamartín a Collbató” durant les II  Jornades Culturals de l’Associació del Personal de la Caixa d’ Estalvis i Pensions de Barcelona. La lectura dramatitzada es va realitzar el 21 d’ abril, a la Biblioteca de la seu de l’associació.

Els membres de la Teatral, van  fer gaudir, com sempre,  als assistents a l’ acte amb la seva professionalitat , en donar veu a una història  i a uns personatges reals. L’ acte va ser molt emotiu , per la càrrega emocional de la història i pel compartir experiències , impressions, i vivències amb els assistents.

Cal remarcar l’entusiasme i la gran implicació de tots els companys de la Teatral, en voler participar a les II Jornades Culturals , tot fent la lectura del llibre, De Chamartín a Collbató. Mª Àngels Sellés, autora del llibre, és membre  del grup de teatre.

Publicat el 25 de setembre de 2012

Llibres relacionats

De Chamartín a Collbató

La Mar de Fàcil editorial

De Chamartín a Collbató

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz