Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

L’empresa líniazero amb la Lectura Fàcil

L’empresa líniazero edicions i comunicació ha donat els beneficis de la venta de la seva llibreta a l’Associació Lectura Fàcil. Cada any líniazero edita una llibreta de venta al públic, amb un disseny molt acurat. Cristina Bailach, alumna de l’escola de disseny Eina, ha sigut la guanyadora de la convocatòria per fer el disseny de 2011. Aquesta era una edició especial ja que corresponia a la cinquena edició de la llibreta. Del disseny de la Cristina Bailach el jurat n’ha destacat l’escultura feta a base de llibres, la insinuació del número cinc, la imatge que abasta la coberta i la contra, així com el blanc del fons.

Líniazero edicions i comunicació és una empresa editorial que neix el 2006 per donar solució a totes les necessitats d’edició per a publicacions tant en paper com en formats digitals, amb un èmfasi especial en el disseny i en un rigorós tractament dels idiomes.

Publicat el 21 de setembre de 2011

Website diseñado por Ivan Diaz