Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Llegim! Propostes pràctiques per apropar la lectura a tothom

Us convidem a la presentació del llibre "Llegim! Propostes pràctiques per apropar la lectura a tothom" (Editorial Horsori), escrit per M. Àngels Sellés i Mercè Sendrós.
L'acte es realitzarà el proper 19 de març a les 19h al Palau Robert de Barcelona (Passeig de Gràcia, 107).

El llibre sorgeix de les reflexions de dues professionals de l’àmbit educatiu en comprovar que no tothom –joves, adults i gent gran– té les competències ni les habilitats per accedir a tot tipus de textos.

Aquesta realitat les ha portat a crear recursos, suports i metodologies per tal de poder apropar la lectura a diferents col·lectius: dislèctics, analfabets funcionals, discapacitats psíquics, afàsics, persones amb trastorns d’aprenentatge...

Les autores han sistematitzat senzilles praxis que inclouen com preparar la lectura d’un llibre, com desenvolupar-la, quines activitats complementàries es poden realitzar, com avaluar, etc. Perquè aquest llibre sigui un recurs útil i funcional que ajudi als professionals que acompanyen grups de lectors de diferents àmbits.

Publicat el 13 de març de 2015

Llibres relacionats

Website diseñado por Ivan Diaz