Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

M. Àngels Sellés al club LF de Sant Just Desvern

El club de Lectura Fàcil del SLC del Consorci per a la Normalització Lingüística de Sant Just Desvern van rebre la visita  de la Maria Àngels Sellés, autora del llibre De Chamartín a Collbató. Els usuaris havien llegit el llibre al febrer.

L’escriptora va explicar els motius que l’havien impulsat a escriure el llibre i la seva finalitat. Després es va establir una agradable conversa entre les persones assistents, dinamitzada  per la dinamitzadora del club, Marta Mussach. El diàleg que es va establir entre tots  va ser molt dinàmic, i fluït, i tothom  va  participar  molt activament aportant les seves impressions  i opinions sobre el llibre.

Als usuaris els va sorprendre que un llibre amb una temàtica tan punyent com la Guerra Civil, es pugui explicar amb un llenguatge planer, però gens infantilitzat.  Davant d’aquest interès se’ls va explicar la tècnica de la lectura fàcil.

La trobada va finalitzar amb un dinar i amb la previsió de fer la ruta literària per Collbató a la primavera.

Publicat el 29 de febrer de 2016

Llibres relacionats

De Chamartín a Collbató

La Mar de Fàcil editorial

De Chamartín a Collbató

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz