Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

M. Àngels Sellés visita el club de Sant Feliu de Llobregat


Els alumnes del grup elemental-2 del Servei Local de Català de Sant Feliu de Llobregat van rebre la visita de l’escriptora Maria Àngels Sellés, autora del llibre De Chamartín a Collbató (La Mar de Fácil), que el grup ha llegit aquest trimestre.

L’autora va explicar als assistents els motius que l’havien impulsat a escriure el llibre, la seva finalitat, com es va desenvolupar el procés creatiu de la narració,etc. Després es va establir una agradable conversa entre els assistents, tot responent les preguntes que ells havien preparat. 

M. Àngels Sellés va esperonar tots els assistents a escriure les històries de vida de la seva família per preservar les arrels familiars, ja que molts d’ells havien fet també un llarg procés migratori tot deixant les seves famílies al seu país d’origen.

En acabar, van compartir un esmorzar especial. Els usuaris van preparar unes copes de cava per fer una cascada com la del protagonista del llibre sempre feia. Va ser un moment emotiu per a l’autora, que ho va agrair molt sincerament.

Publicat el 15 de març de 2016

Llibres relacionats

De Chamartín a Collbató

La Mar de Fàcil editorial

De Chamartín a Collbató

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz