Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Nou Llibre LF: Trampa de foc, la lluita de la dones treballadores

Coincidint amb el dia de la dona treballadora, el 8 de març es publica el llibre “Trampa de foc”. El llibre es basa en la història real de l’incendi de la fàbrica tèxtil Triangle a Nova York l’any 1911. A l’incendi hi van morir 146 persones, gairebé tot dones. Aquest fet va suposar la revolta de les dones per una treball digne, i va canviar la regulació laboral dels treballadors. El 25 de març el malaurat incendi del Triangle compleix 100 anys.

Aquest incendi va ser un dels esdeveniments de l’època que va donar lloc a la celebració del Dia de la Dona Treballadora. El llibre vol ser un homenatge i un recordatori a totes les dones que han lluitat i lluiten per la igualtat i llibertat de les dones.

L’autora, Núria Martí Constans va néixer el 1966 a Calella de la Costa i viu a Girona. Llicenciada en Filologia Catalana, és professora de català per a adults i escriptora. Ha obtingut diversos premis literaris. Entre altres, ha publicat la novel·la de Lectura Fàcil “Les mateixes estrelles” (2010),  amb la que va guanyar el I Premi de novel·la de Lectura Fàcil organitzat per CCOO. Podeu seguir totes les notícies de l’autora al seu bloc www.nuriamarticonstans.blogspot.com

Publicat el 8 de març de 2011

Llibres relacionats

Trampa de foc

La Mar de Fàcil editorial

Trampa de fuego

La Mar de Fàcil editorial

Su tranpa

La Mar de Fàcil editorial

Trampa de lume

La Mar de Fàcil editorial

Trampa de foc

La Mar de Fàcil editorial

Novetat E-book
Website diseñado por Ivan Diaz