Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Nova data: Presentació del llibre 'Habilitats socials a la feina'

L’Associació Lectura Fàcil i la Fundación Grupo SIFU presenten el llibre “Habilitats socials a la feina”. L'acte es realitzarà el proper 20 de novembre a les 19h, al Palau Macaya de Barcelona (Passeig de Sant Joan, 108).

El llibre forma part de la col·lecció Tu Pots de promoció de la vida autònoma i incideix en les habilitats socials i les competències necessàries per aconseguir i mantenir un lloc de feina.

L’acte, dirigit especialment a entitats i persones amb diversitat funcional, té com a objectiu mostrar el llibre com una eina imprescindible per millorar l’ocupabilitat i l’accés al mercat laboral de les persones amb discapacitat. També s’adreça al teixit empresarial qui, a l’hora de contractar col·lectius en risc d’exclusió social i especials dificultats, ha de tenir en compte la forma en què els candidats es relacionen amb els seus entorn, un aspecte que incideix directament en el clima laboral.

S’obsequiarà amb un exemplar a tots els assistents. L’acte clourà amb un pica-pica.

 

Inscripcions

 

Publicat el 30 d'octubre de 2017

Llibres relacionats

Habilidades sociales en el trabajo

La Mar de Fàcil editorial

Habilitats socials a la feina

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz