Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Presentació del llibre Tres malets a l'INS Maragall

El 15 de juny l’Institut Maragall de Barcelona va acollir una nova presentació del llibre “Tres maletes” de Mercè Sendrós i M. Àngels Sellés, exprofessores del centre. La presentació va anar a càrrec de Judith Fuguet directora i de l’Elisenda Romeu, una de les  primeres tutores de l’Aula d’acollida a l’institut.

Va ser un acte emotiu, senzill, íntim i farcit de complicitats. Hi va assistir l’equip directiu, professorat actual i excompanys, així com algun alumne actual i alguns exalumnes de diferents generacions.

L’Institut Maragall és el centre on va néixer la història del llibre. És un centre pioner en el tema d’inclusió escolar, ha estat i és referent de com acull i organitza la integració  de l’alumnat  nouvingut i d’origen estranger que arriba a Catalunya.

Les autores van voler fer aquesta presentació per homenejar a tot el professorat i personal del centre que atén a l’alumnat. El seu paper és fonamental per ajudar-los en el procés de dol migratori i afavorir la seva integració a Catalunya.

 

Publicat el 17 de juny de 2022

Llibres relacionats

Tres maletes

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz