Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Presentació dels nous llibres de Lectura Fàcil

Gran presentació dels llibres "Viu la festa!", de Mireia Estapé, i "Històries de llegenda de Catalunya", d'Eugènia Salvador (Editorial La Mar de Fàcil) al Palau Marc de Barcelona.

A la presentació hi va participar la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; la codirectora de l’Associació Lectura Fàcil i autora del llibre Històries de llegenda de Catalunya (quan encara no ho era), Eugènia Salvador, i l’autora del llibre Viu la festa! Festes i tradicions catalanes i professora de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, Mireia Estapé.

L'acte va cloure amb la lectura dramatitzada de la llegenda de Santa Eulàlia, a càrrec de l'actriu Lali Feliu, i l'actuació musical de Les Filomenes.

Aquest dos llibres són fruit de la col·laboració entre l'Associació Lectura Fàcil i la Direcció General de Política Lingüística. També s'hi van presentar els materials didàctics d'aquests llibres, que formen part de la col·lecció Llegir per parlar, llegir per aprendre. (Es poden descarregar gratuïtament)

Veure fotos

     

 

Publicat el 23 de maig de 2017

Llibres relacionats

Website diseñado por Ivan Diaz