Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Presentació llibres LF "Trampa de foc" i "Bajo el mismo cielo"

L’Associació Lectura Fàcil presenta els llibres LF “Trampa de foc” i "Bajo el mismo cielo", de l'autora gironina Núria Martí, publicats per La Mar de Fàcil. La presentació és divendres 6 de maig a les 20h. a la Llibreria 22 (Hortes, 22) de Girona.

“Trampa de foc” es basa en un fet real: la lluita de les dones treballadores després de l’incendi de la fàbrica tèxtil Triangle de Nova York l’any 1911, on van morir 146 persones, gairebé tot dones. El passat 25 de març el malaurat incendi va complir 100 anys.

“Bajo el mismo cielo” també s’inspira en un fet històric, el viatge de centenars d’exiliats de la Guerra Civil espanyola que van marxar rumb a Xile dins el vaixell Winnipeg disposat pel poeta Pablo Neruda. La versió catalana de la novel·la, “Les mateixes estrelles”, va ser la finalista del I Premi de Novel·la en Lectura Fàcil organitzat pel Departament de Lingüística de CCOO, i ja va per la segona edició.

DATA: Divendres 6 de maig
LLOC: Girona – Llibreria 22
HORA: 20 hores
INTERVENCIONS: Roger Casero, educador social
                             Núria Martí Constans, autora dels llibres
                             Eugènia Salvador, Associació Lectura Fàcil

Núria Martí Constans va néixer el 1966 a Calella de la Costa i viu a Girona. Llicenciada en Filologia Catalana, és professora de català per a adults i escriptora. Ha obtingut diversos premis literaris. Entre altres, ha publicat la novel·la “Hores prohibides” (2009) i la novel·la de Lectura Fàcil “Les mateixes estrelles” (2010). És autora del bloc nuriamarticonstans.blogspot.com.

Publicat el 6 de maig de 2011

Llibres relacionats

Trampa de foc

La Mar de Fàcil editorial

Trampa de fuego

La Mar de Fàcil editorial

Su tranpa

La Mar de Fàcil editorial

Trampa de lume

La Mar de Fàcil editorial

Trampa de foc

La Mar de Fàcil editorial

Novetat E-book
Website diseñado por Ivan Diaz