Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Presentat el llibre El temps de les cireres en LF

La presentació de l'adaptació a Lectura Fàcil de El temps de les cireres de Montserrat Roig (Editorial La Mar de Fàcil) va aplegar ahir a una cinquantena de persones a la seu del Departament de Cultura a Barcelona.

La música de la cançó francesa que va inspirar Montserrat Roig, va donar la benvinguda als assistents.  Marta Xirinachs,  subdirectora general de Política Lingüística, va iniciar l'acte parlant de la importància dels clubs de lectura, i com materials com els llibres de Lectura Fàcil ajuden a l'aprenentatge del català.
Eugènia Salvador, codirectora de l'Associació va resaltar la importància d'aquest tipus de llibres d'autors catalans dins el catàleg de llibres LF per donar a conèixer la realitat del país i la coneixença dels nostres autors.
Roger Sempere, fill de Montserrat Roig, va resaltar la figura de l'autora, com li va encomanar el gust a llegir i com d'útil pot ser aquesta adaptació per fer arribar la figura de la seva mare a tothom  qui no l'ha conegut,

Després dels parlaments, les actrius Lali Feliu i Mercè Rovira van oferir una lectura dramatitzada de fragments de l'obra. L'acte va cloure amb un tast de cireres. Des de Política Lingüística es va oferir el material de suport a la lectura del llibre (que s'inclou dins el programa Llegir per parlar, llegir per aprendre) a tots els assistents. Aquest material es pot descarregar gratuïtament, i serveix com a complement de treball del llibre.

Àlbum de fotos

Publicat el 10 de maig de 2016

Llibres relacionats

El temps de les cireres

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz