Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Renovació del conveni amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona

L'ALF ha renovat el conveni amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona. Dels punts del conveni en destaca l'assignació de la biblioteca Gòtic-Andreu Nin com a nova biblioteca dipositària a la ciutat de Barcelona, en substitució de la biblioteca Francesca Bonnemaison. El canvi es farà efectiu al mes de setembre.

Les biblioteques dipositàries, 6 a tota Catalunya, disposen d’exemplars múltiples de tots els llibres LF en catàleg. Un dels seus objectius és prestar aquests llibres a les biblioteques o entitats més properes que els puguin necessitar per fer clubs de lectura fàcil.

A més d’aquest canvi de biblioteca dipositària a Barcelona, la renovació del conveni suposa continuar amb un reconeixement mutu i l’adquisició per part del Consorci de lots de 15 llibres de les novetats que es publiquin en Lectura Fàcil.

Publicat el 26 de juliol de 2011

Website diseñado por Ivan Diaz