Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Segon motiu de ser de la Lectura FàcilMarga Losantos
, presidenta del COBDC (Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya) és la convidada del mes de febrer per la campanya “Motius de ser de la Lectura Fàcil”. Cada dia 15 de mes, donarem a conèixer un nou motiu de ser de la Lectura Fàcil. Diferents personalitats d’àmbits diversos on la LF té incidència destacaran què és el més significatiu per a ells de la Lectura Fàcil. Aquesta campanya forma part dels actes de commemoració dels 15 anys de l’Associació Lectura Fàcil.

 

 

 

Segons Marga Losantos: "Com a professionals de la informació i la documentació hem de conèixer i difondre la Lectura Fàcil, perquè tothom té dret a gaudir de la lectura, formar-se i informar-se"

 


Així ho argumenta:
"L'Associació Lectura Fàcil, que enguany fa 15 anys, va néixer d'un grup de treball del COBDC, amb l'objectiu de crear i promoure materials de lectura fàcil per a persones amb dificultats lectores.  L’activitat d’aquell grup de treball va culminar en la creació de l'Associació Lectura Fàcil, que té la seva seu al mateix Col·legi.

La vinculació del COBDC amb l'Associació Lectura Fàcil és claríssima: els professionals de la informació i documentació, que el COBDC representa, treballen perquè tothom tingui accés a la cultura, a la informació i a la formació. I tenen una especial cura dels col·lectius més desfavorits en aquest sentit, com poden ser les persones amb dificultats lectores, ja siguin transitòries (immigració, incorporació tardana a la lectura, escolarització deficient...) o permanents (trastorns de l'aprenentatge, diversitat funcional, senilitat...).

És per això que des del COBDC animem a tots els professionals i altres entitats del sector a formar part de l'Associació i treballar conjuntament perquè tothom, sigui quina sigui la seva situació, pugui gaudir de la lectura, formar-se i informar-se."

 

Publicat el 15 de febrer de 2018

Website diseñado por Ivan Diaz